Tänään kuuluu jo aavistuksen parempaa. Panu hoiti yöruokinnat ja minä sain nukkua! Kummasti tuntuu taas kaikki valoisammalta kunnon yöunien jälkeen. 

Eilen tosin epätoivo valtasi jälleen mieleni, kun Mustikka lopetti imemisen kokonaan, ei imenyt nisää, eikä pulloa. Juuri näin kävi Heikko-Peikollekin loppuvaiheessa ja tein illalla päätöksen, että jollei yön aikana tapahdu ihmettä, niin aamulla lähtee Mustikkakin veljensä luo sateenkaarisillalle. Juuri ennen nukkumaanmenoa kuitenkin annoimme vielä pipetillä ruokaa ja yllättäen paino nousikin taas aavistuksen, pääsimme ensimmäistä kertaa 100 grammaan saakka!

Aamulla paino oli pysynyt 100 grammassa, vähän jopa välillä kiikkui ylikin. Ja mikä parasta, sain Mustikan jälleen imemään nisää! Ja ahnaasti imikin, ei kauaa kerralla, mutta kuitenkin. Päätin, että jos ei kerta Mustikka ole valmis luovuttamaan vielä, niin en luovuta minäkään. Taistelu jatkukoon. 

Pennut täyttivät tänään yhden viikon. <3 Pinky painaa jo huikeat 174g ja paino vaan nousee joka punnituksella (punnitaan edelleen koko porukka kahden tunnin välein, kun Mustikalla on syöttö), Panu kutsuukin sitä broileriksi. :D Martta painaa 148g, huikea kehitys silläkin.

Näissä kuvissa näkee hyvin tuon kokoeron: kuva%20%283%29-normal.jpg

kuva-normal.jpg

Mamman kainalossa saa parhaat unet <3kuva%20%281%29-normal.jpg

kuva%20%282%29-normal.jpg

Ja tässä vielä painonkehitystaulukkoa, tällaista me raapustetaan täällä yötä päivää. :D Kauttaviivalliset ovat ennen ja jälkeen syötön painoja. Näyttääpä muuten surulliselta tuo Heikko-Peikon kesken jäänyt rivi tuossa. :( 

kuva%20%285%29-normal.jpg